Cabinetul meu de avocatură iți poate asigura consultanță şi asistență juridică la înregistrarea domeniului de e-Commerce (ROTLD), la înregistrarea unei mărcii naționale (OSIM) sau comunitare (OHIM), la crearea termenilor şi condițiilor din site-ul tău, la modalitatea de prelucrare şi utilizare a datelor cu caracter personal colectate de la clienții tăi, la politicile de utilizare a cookie-urilor, la politicile de returnare a produselor, la politicile de afișare a cerințelor ANPC. De asemenea, iți putem fi alături în timpul controlului ANPC cât şi ulterior după emiterea unei potențiale decizii nefavorabile, pentru contestarea ei pe cale administrativă.
Gestionarea datelor clienților şi angajaţilor reprezintă o chestiune de risc major pentru companii, în special, datorită faptului că autorităţile şi consumatorii au devenit mult mai atenţi în ceea ce priveşte procesarea datelor personale. Pe măsură ce intervin pierderi de date majore şi furturile de date ţin prima pagină a ziarelor, protecţia datelor nu mai reprezintă doar o obligaţie legală, ci implică direct reputaţia companiei şi a mărcii comerciale. Acest aspect constituie o problemă pentru toate companiile care trebuie să se conformeze unei legislații în continuă schimbare
Situațiile juridice prezentate mai sus sunt exemplificative, şi prin urmare, ne poți contacta cu încredere pentru orice alta speța juridică în materie de e-Commerce şi GDPR. Îți vom evalua situația şi iți vom pregati cu profesionalism cazul la cele mai reduse costuri şi cele mai bune onorarii.