Telefon
(+40)740 678 623
Email
av.mariagoina@yahoo.com
Adresa
str. Parcul Traian nr. 1 ap.7, Oradea, Bihor, România

Litigii şi mediere

O mare parte din situațiile litigioase se pot soluționa pe cale amiabila și chiar este indicat pentru multiple beneficii, fie că este vorba de continuarea unei relații de afaceri sau a unor relații interumane. Așadar, putem împreuna prin intermediul procedurilor extrajudiciare, apelând la notificări și negocieri, să soluționăm problema dvs. astfel încât să evităm costuri judiciare și să câștigam timp cu aceleași rezultate.

Pentru situațiile litigioase care nu își găsesc soluția pe cale amiabila, indiferent daca ești reclamant ori pârât, contestator sau intimat, Cabinetul meu de avocatură iți va sta alături prin consultanță și asistență juridică profesionistă şi eficienţă în litigii care vizează: dispute civile, comerciale şi administrative, dispute care implică încălcarea clauzelor contractuale, dispute care implică punerea în aplicare și executarea contractelor, dispute care implică răspundere civilă delictuală, dispute care implică succesiuni, dispute care implică obligații ale subcontractorilor, dispute care implică guvernantă corporativă, dispute care implică drepturi de proprietate, servituți și ieșiri din indiviziune, plângeri contravenționale, dispute care implică decizii ale autorităților fiscale, dispute care implica decizii de despăgubiri ale asiguratorilor indiferent ca este vorba de despăgubiri din asigurări RCA sau despăgubiri din asigurări CASCO, plângeri penale, dispute care implică executarea silită a obligațiilor, dispute care implică partajarea bunurilor.

Situațiile juridice prezentate mai sus sunt exemplificative, si prin urmare, ne poți contacta cu încredere pentru orice alta speță juridică. Îți vom evalua situația şi îți vom pregati cu profesionalism cazul la cele mai reduse costuri și cele mai bune onorarii.